Skolios, ur min synvinkel

I februari 2007 opererades jag för skolios i Linköping. Skolios är en snedvridning av ryggraden. Den är böjd åt höger eller vänster om man ser den bakifrån. Här får du följa mina tankar inför och efter operationen, och du får höra mina berättelser om hur jag upplever skoliosen. Förutom bloggen når du mig på barajagjohanna@hotmail.com

söndag, april 27, 2008

Hur läget är nu

Det är vår. Jag har hunnit med en resa till London och träningen har legat på hyllan sedan tre veckor tillbaka, på grund av att jag bara är sjuk hela tiden. Magsjuka, förkylning och så magsjuka igen. Jag hoppas det ger sig. Typ nu. I övrigt mår jag bara bra.

Så snabbt som ungefär en vecka från det att jag skickade in bilder på mitt ärr, tog det för mitt försäkringsbolaget att betala ut pengar. Jag blev chockad över den snabba behandlingen. För att folk ska slippa fråga, så kan jag redan nu säga att jag inte tänker gå ut med vilket belopp jag har fått. Men jag har fått ut ett belopp för vanprydande ärr, så nu vet alla som inte visste att det går att få efter en skoliosoperation (klart det går att få om man betalar en försäkring på sig själv!). Dessutom väntar jag på läkartid för att kunna fastställa eventuell funktionsnedsättning till en invaliditetsgrad. Det ska bli skönt när jag kan släppa det.

1 år och 2 månader efter op